Család

Megható üzenetet írt az anyuka exe új barátnőjének

A fiatal anyuka végre bebizonyította, hogy a gyűlölködésnél és féltékenységnél sokkal jobb az, ha elfogadással és szeretettel viszonyolunk még az olyan nem túl kedvelt személyek iránt is, mint az exek új szerelmei. Megható köszönőlevele sokak számára lehetne példa!

A fiatal anyuka, Audrey Nicole egyáltalán nem stresszel, mikor kislánya, Riley Grace “a másik anyukájával” tölti idejét. Pedig ez a másik nő a volt barátjának és gyermeke apjának az új barátnője – az új és régi barátnők pedig, valljuk be, nem épp a felhőtlen viszonyukról híresek. De Audrey másképpen gondolkodik.

Megható üzenetet írt az anyuka exe új barátnőjének
Audrey és kislánya, Riley Grace

Egy megható Facebook-posztban arról számolt be, mennyire hálás azért, hogy kislánya apukájának új barátnője szeretettel, sajátjaként gondoskodik a kis Riley Grace-ről:

“Ez itt a lányom apukájának a barátnője. A legédesebb lány az egész világon! Nagyon hálás vagyok neki, mert mikor lányom meglátogatja az apukáját, ő főz rá, vigyáz rá, apró meglepetésekkel kedveskedik, voltaképpen sajátjaként törődik vele. Miért olyan féltékeny és megvető minden anyuka, mikor az új barátnőről van szó? Senki ne mondja, hogy egyszerű édesanyjaként viselkedni egy olyan gyerekkel, aki nem a tiéd. Szóval, ha valaki próbálkozik, ne lökd félre őket. Mert nincs szükségük a drámára, és ilyenkor eltűnnek, aztán marad a gonosz mostoha… igen, tényleg léteznek, mindenhol látom őket. Egy gyereknek igenis lehet két anyukája, mert én úgy látom, minél többen szeretik, annál jobb neki. Soha nem akarnám, hogy kívülállónak érezze magát, és nagyon hálás vagyok ennek az asszonynak!”

Megható üzenetet írt az anyuka exe új barátnőjének
Riley Grace és pótmamája, az új barátnő
Megható üzenetet írt az anyuka exe új barátnőjének
Itt látható az eredeti poszt

A cuki képpel illusztrált Facebook-posztot rengetegen megosztották, és azóta mindenki áhítattal figyeli az anyuka krisztusi gondolkodásmódját. Az biztos, hogy rengeteg embernek szolgálhat követendő példaként.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top