Család

Nekimentek az anyukának, mert kékre festette kislánya haját

A 6 éves Lyra hónapok óta könyörgött fodrász anyukájának a különleges színű frizuráért. Mary egy ideig ellenállt, de végül beadta a derekát.

A büszke amerikai anyuka, Mary Thomaston a közelmúltban még egy cuki fotót is közzétett kislánya frizurájáról az Instagramon. Mint mondja, számított arra, hogy lesznek, akiknek nem tetszik majd a különleges szín, de az a negatív kommentáradat, amit végül a kép kapott, nagyon meglepte.

A Littlethings.com cikke azt írja, a hatéves Lyra hónapok óta könyörgött fodrász anyukájának, hogy fesse kékre a haját. Az édesanya egy ideig ellenállt, de végül beadta a derekát, mert szerette volna, ha kislánya magabiztosnak érzi magát. Hozzátette, természetesnek tartja, hogy lányának ez volt a legnagyobb vágya, hiszen – fodrász révén – neki is mindig egyedi a haja.

Mary Instagram-oldalának követői azonban nem voltak ilyen elnézőek. Szerintük az anya nagy hibát követett el, mikor befestette gyermeke haját: “Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a gyerekeink nem pici babák, akiket kedvünkre alakíthatunk” – írta egyikük, mire a másikuk azt válaszolta, sose engedné, hogy kiskorú gyermeke ilyen frizurával rohangáljon. “Ráér majd, ha idősebb lesz” – tette hozzá.

Nekimentek az anyukának, mert kékre festette kislánya haját

Mary végül úgy döntött, a negatív kommentelőknek újabb posztban válaszol. “Ha a lányom kék hajat akar, akkor kék haja lesz és pont. Nem tudom, ti hogy nevelitek a gyermekeiteket, de én szeretném, ha az enyémek kiegyensúlyozottak és magabiztosak lennének, épp ezért semmiben sem akadályozom az önkifejezésüket” – írta az anyuka, és még hozzátette, hogy ha valakinek nem tetszik a színes, vagy kék haj, azzal nincs baja, de ha valaki tiszteletlen megjegyzéseket tesz a gyermekére, azzal annál inkább.

Olvass még többet különleges frizurákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top