Család

Neten keresett társat Gábor, miután gyermekei anyját megölte, és elásta

Több társkereső oldalon is fent volt az a jászsági férfi, aki a gyanú szerint halálra szurkálta, majd elásta korábbi párját.

Szelfizős, mosolygós képekkel szerepelt több társkereső oldalon is T. Gábor, aki a gyanú szerint megölte, majd elásta gyermekei anyját – írja a Blikk.

A lap szerint a férfi – miközben a speciális mentők és a rendőrök az eltűnt nőt keresték – tökéletesen játszotta az aggódó szerelmes szerepét, majd regisztrált több randioldalra is, családi állapotát elvált-özvegyként megadva.

 

 

Ahogy az az NLC-n is olvasható volt, a rendőrök egy állampolgári bejelentésnek köszönhetően a napokban találták meg V. Natália holttestét Jászfelsőszentgyörgy erdős külterületén.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatban emberölés bűntettének alapos gyanúja miatt máris őrizetbe vette, és kihallgatta a 35 éves férfit, aki a hírek szerint önként adta fel magát, miután meglett a holttest.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top