Család

8 dolog, amit a szinglik már rohadtul nem akarnak hallgatni

A sajnálkozó, együttérző, vagy piszkálódva irigykedő megjegyzésekből már marhára elege van minden szinglinek. Összeszedtünk 8 dolgot, amit lehetőleg ne mondj az egyedülálló barátnőidnek!

1. Még mindig egyedül vagy?

Még mindig… és te még mindig házas vagy? Ez a kérdés ebben a formában elég sértő… ha minden áron rá akarsz kérdezni, hogy mi van az egyedülálló barátod szerelmi életében, kérdezd inkább úgy: randizol mostanság valakivel?

2. Csináljunk valamit jövő héten, a pasim nem lesz otthon!

Szóval csak akkor csináljunk valamit, ha a legfontosabb ember az életedben, a Párod éppen nincsen itthon. A szingli meg persze mindig ráér, amúgy is csak otthon siránkozna. Vegyük észre, hogy ennek a mondatnak a második fele gyakorlatilag teljesen felesleges.

3. Bocs, hogy nem hívtalak meg, te ez egy ilyen páros parti volt. Nem akartuk, hogy rosszul érezd magad…

Az ember nem attól érzi rosszul magát, hogy párok között van, hanem attól, ha meg se hívják. Felnőtt emberek valószínűleg el tudják viselni a párok társaságát… hacsak nem szupertitkos, szingli füleknek nem való páros témákról van szó.

8 dolog, amit a szinglik már rohadtul nem akarnak hallgatni

4. De hát olyan jó csaj vagy, nem értem.

Igen, lehet, hogy valaki azért van egyedül, mert egyedül akar lenni. Vagy azért, mert akkor éppen ez a legjobb választás a számára.

5. Kipróbáltad ezt az új randioldalt? Egy csomó ismerősömnek bevált.

Persze, ki, és mivel egy csomó ismerősödnek bevált, biztosan velem van a baj, ha nekem mégsem sikerült partnert fognom rajta.

6. Tudod, mi a te bajod?

Bármi, tényleg bármi, ami így kezdődik már régen rossz!

7. Úgyis akkor találsz párt, mikor nem keresed majd.

Miért nem egyből azt kérded: minek erőlködsz? Persze, az egyetemen, ahol nappal és este is egy rakás szingli között pecázgathatsz, akkor lehet, hogy bumm, fejbe talál Cupido nyila, de egy ponton túl már tényleg erőfeszítéseket kell tenni az ismerkedésért.

8. Bárcsak ismernék valakit, akivel összehozhatnálak…

Ha ismersz valakit, akiről úgy gondolod, jó parti lenne, szuper! Köszi. De ha nem, akkor minek mondod?

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top