nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
70. házassági évfordulóját ünnepelte Karcsi bácsi és Rozika néni

70. házassági évfordulóját ünnepelte Karcsi bácsi és Rozika néni

Ez igen! Az Árpádhalmon élő Rozika néni és Karcsi bácsi biztosan tudhatja a hosszú házasság titkát. A napokban ünnepelték ugyanis a 70. házassági évfordulójukat. Rajtuk kívül biztosan nem sokan érhetik meg ezt a különleges ünnepet. Szívből gratulálunk és jó egészséget kívánunk nekik ezúton is.
NLCafé
f Ajánlom

Hetven évvel ezelőtt házasodott össze Szarka Rozália és Nagy Károly. Az idős házaspár Árpádhalmon él. A 70 éves házassági évfordulót kegyelmi lakodalomnak is nevezik, hiszen sajnos csak keveseknek adatik meg, hogy ilyen sokáig éljenek együtt. Rózsika néni és Karcsi bácsi jóban-rosszban kitartottak egymás mellett.

És ahogyan a hihetetlenül szimpatikus idős úr fogalmaz: “nagyon szép lány volt Rózsika. Különösen a járása tetszett. Meg a haja, ami gyönyörűen be volt fonva. Még most is szép! Mások is mondják, ilyen idős korban ritkaság az az asszony, aki ennyire gyönyörű!” A 95. évében járó férfi az első pillantásra beleszeretett a most 89 éves Rozika nénibe.

Az idős pár ismeri a hosszú házasság titkát. Ennyi éven át kitartottak egymás mellett jóban, rosszban. És a 70. házassági évfordulójukon is szeretik egymást, Karcsi bácsi feleségét magához ölelve mondta a megható szavakat. A 70 éves házasok történetéről a Délmagyar számolt be.

Rózsika néni és Karcsi bácsi 70 éve fogadtak örök hűséget egymásnak
Rozika néni és Karcsi bácsi 70 éve fogadtak örök hűséget egymásnak (fotó: Kovács Erika)

 

Megosztás Facebookon