Család

Kisgyerekkel a hátsó ülésen fordult meg az autópályán

Erre az esetre nincsenek szavak, de mentséget sem találunk. Az autó hátsó ülésén utazó kisgyermekéről megfeledkezve, a forgalmas autópálya kellős közepén megfordult az anya, majd a forgalommal szemben továbbhajtott. Tette mindezt az autópályarendőrség szeme láttára. Talán épp ez volt a szerencséje.

Megdöbbentő eset történt hétfőn este röviddel nyolc óra után, amikor a D2-es autópálya Pozsonyból Magyarország felé tartó szakaszán egy nő megfordult, és a forgalommal szemben hajtott.

A rendőrség tájékoztatása szerint a személygépkocsit vezető nő le akart térni Oroszvár felé, a kijáratot ugyanakkor későn vette észre. Úgy döntött, a zsúfolt autópályán megfordul, majd a forgalommal szemben vezeti vissza kocsiját a kijáróhoz. Ezt követően tért le a sztrádáról. Az eset a rendőrség járőreinek szeme láttára történt, akik azonnal megállították a szabálytalanul közlekedő járművet, amelyet egy 32 éves nő vezetett.

A rendőrök megdöbbenve látták, hogy a gépkocsi hátsó ülésén a nő kisgyermeke ült, akit az anya szintén veszélybe sorolt a hajmeresztő manőverrel.

A nő súlyos szabálysértést követett el, a forgalom többi résztvevője mellett a rendőrjárőröket, önmagát és gyermekét is veszélyeztette, ezért jogosítványát a helyszínen bevonták. A nő ellen eljárást indítottak, ügyében később dönt a szlovák hatóság.

Az oroszvári kihajtó után fordult meg az autópályán a felelőtlen anya

 

(Parameter)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top