Család

Ceglédi csecsemőgyilkosság: Rács mögött a gyermek anyja

Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség azt a nőt, aki olyan súlyosan bántalmazta egyéves kisfiát, hogy az életét vesztette.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a ceglédi nőt, akit gyermekgyilkossággal vádol a rendőrség. A nő ügyvédje a 24.hu-nak elmondta, hogy fellebbeztek a döntés ellen, mert szeretnék, ha a harmadik gyerekével állapotos nő házi őrizetbe kerülne. A nőt valószínűleg a tököli rabkórházba szállítják majd, ahol optimálisak a körülmények egy terhes rabnak is.

A másfél éves kisfia megölésével gyanúsított nő a Budakörnyéki Járásbíróságon 2016. november 3-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
A másfél éves kisfia megölésével gyanúsított nő a Budakörnyéki Járásbíróságon 2016. november 3-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az ügy szomorú előzményeiről a napokban mi is beszámoltunk. A harmadik gyermekével várandós anyuka annyira felidegesítette magát másfél éves kisfia viselkedésén, hogy a földön fekvő gyermeket többször, erősen megrázta, amitől a kisfiú feje többször a padló kövének ütődött. A vizsgálatok szerint ez okozta a kisgyermek halálát. Az apa szerint – aki nem volt otthon a gyilkosságkor – a nő eddig sosem bántotta a gyerekeket.

Olvass még a ceglédi csecsemőgyilkosságról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top