Család

Nem kértek a felhajtásból, Izlandon fogadtak örök hűséget egymásnak

Ahelyett, hogy milliókat fizettek volna az esküvőjükre, spóroltak, elutaztak, autót béreltek, és megkeresték a tökéletes helyet ahhoz, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak.

Jeremy és Rachel Garrett nem olyan esküvőre vágyott, mint a legtöbben. Nem akarták félretett pénzüket erre költeni, helyette megállapodtak, hogy úgy házasodnak össze, ahogy azt mindketten szeretnék. Ennek aztán az lett az eredménye, hogy elutaztak Izlandra, béreltek egy autót, és útnak indultak, hogy bejárják a szigetet, megkeresni azt a helyet, ahol örök hűséget fogadhatnak egymásnak. Útjuk során megannyi káprázatos látványban és élményben volt részük: megismerték a jég és a gleccserek birodalmát, vízesés alatt úsztak, meleg fürdőkben pihentek, majd eljött az a pillanat is, amikor mindketten tudták, megtalálták a tökéletes helyszínt. Egy vulkánkitörést átvészelt öreg templom előtt érezték mindketten: ez az. Család, rokonok és barátok nélkül fogadtak örök hűséget egymásnak, felhúzták a gyűrűket, megcsókolták egymást, majd folytatták útjukat.

Megnézem
Összes kép (1)

A spórolt pénzükből arra is futotta, hogy felkérjék és Izlandra utaztassák Troy Moth fotóst, aki különleges képeket készített a párról. Ahogy az esküvő, úgy az album is más lett, mint a megszokott, de így is lehet. Nagyon is!

Még több esküvői fotó az NLCafén!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top