Család

Egyszerűen imádjuk Millie-t, a 86 éves menyasszonyt

Akár egy királynő, úgy nézett ki pár nappal ezelőtti esküvőjén Millie Taylor-Morrison, aki több mint hatvan év ismeretség után mondta ki a boldogító igent második férjének.

Kevés olyan pillanat van egy nő életében, amikor teljes mértékben ráirányul a figyelem, ő az események főszereplője. Legtöbbeknek az esküvő jelenti azt a napot, amikor királynőként vonulva az oltár elé csodaszép ruhában, gyönyörű frizurával és tökéletes sminkkel tündökölhet. Kinek fiatal felnőttként, kinek kicsit később adatik meg a nagy nap az életében. Millie Taylor-Morrisonnak kétszer is volt része az élményben. Első férjével 41 évig éltek boldog házasságban egészen a férfi 1992-ben bekövetkezett haláláig.

Másodszorra múlt hét végén mondta ki a boldogító igent Millie kedvesének Haroldnak, akivel több mint 60 éve ismerik egymást, ugyanis annak idején egy templomi kórusban énekeltek, Harold még Millie első esküvőjén is vendég volt, de aztán elsodorta őket egymás közeléből az élet.

Millie első férje elvesztése után újra a vallásban talált kapaszkodót, egyre többet járt templomba, és ennek köszönheti, hogy újra találkozott Harolddal. A férfi akkor súlyos betegséggel küzdött, Millie pedig rengeteget segített neki. Hamarosan összeköltöztek, majd eldöntötték, hogy – jó keresztényekhez illően – hivatalosan is szeretnék összekötni az életüket.

Millie 86 évesen ment hozzá Haroldhoz múlt vasárnap. Egy csodálatos, orgonalila ruhában mondta ki a boldogító igent gyerekei, unokái és összesen kétszáz vendég jelenlétében. Úgy nézett ki, mint Julie Andrews a Neveletlen hercegnőben, a ruhát ráadásul ő maga tervezte. Miután a család egyik barátja megosztott róla egy fotót, futótűzként kezdett terjedni a neten, már több mint 19 ezer like és négyezer fölötti megosztás van rajta.

Millie és Harold története csodálatos példa arra, hogy sosem szabad feladni, mert nem tudhatjuk, mikor talál ránk a boldogság. A magunk részéről pedig megszavaznánk az év menyasszonya címet a bűbájos ifjú feleségnek.

Egyszerűen imádjuk Millie-t, a 86 éves menyasszonyt

via

Még több esküvő az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top