Család

Repülés közben szexelt a pilótákkal

A pilótafülkében szexelt a légiutas-kísérő. Férjét a repülés közben, munkaideje alatt csalta több kollégájával is. Hát ez is megtörténhet, miközben békésen üldögélsz a repülőgépen.

A holland Transavia légitársaság egyik légiutas-kísérője többször is munkaidőben szexelt a légitársaság férfi alkalmazottaival, beleértve a pilótákat is. A szerelmi légyottokra a nő digitális naplójából derült fény, amelyet a férje talált meg.

A 46 éves légiutas-kísérő naplójában feljegyezte, hogy több pilótával és a személyzet más tagjaival is lefeküdt, amikor külföldön töltötték az éjszakákat. És amint az a naplóból kiderült, olyan is előfordult, hogy a repülőgép pilótafülkéjében vagy a személyzetnek fenntartott helyiségben szexelt.

A holland Telegraaf szerint a megcsalt férj azzal fenyegetőzik, részletesen nyilvánosságra hozza az eseteket. A nő ezért beperelte, nehogy nyilvánosságra kerülhessenek a digitális bejegyzések. A hágai bíróság zárt ajtók mögött, október 24-én tárgyalja a meglehetősen pikáns ügyet.

A Transavia légitársaság a nyilvánosság kizárásával, a vállalaton belül szeretné rendezni az ügyet. És leginkább amiatt, mert a megcsalásban részt vett férfiak többsége nős, családos.

Repülés közben is szexelt a 46 éves légiutas-kísérő a pilótákkal
Repülés közben is szexelt a 46 éves légiutas-kísérő a pilótákkal

(Origo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top