nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Kiveszik az iskolából a lányok bugyijába nyúlkáló 8 éves fiút

Kiveszik az iskolából a lányok bugyijába nyúlkáló 8 éves fiút

Kiveszik a gödöllői általános iskolából szülei azt a 8 éves kisfiút, aki rendszeresen zaklatta és durván megalázta osztálytársait, az egyik kislányt pedig haverjaival a földre teperte, és a bugyijába nyúlt.
NLCafé
f Ajánlom

Másik iskolába viszik szülei az osztálytársa bugyijába nyúlkáló 8 éves gödöllői kisfiút. A még csak harmadik osztályos gyerek több kislány osztálytársát zaklatta, és durván megalázta. Szülei szerint fogalma sem volt, mit csinál, csak játszott velük. A többi szülő felháborodása miatt először másik osztályba helyezték a gyereket, a legfrissebb információk szerint a renitens fiú szülei inkább úgy döntöttek, másik iskolába íratják a kisfiút.

Az illetékes tanke­rület és a Klik is vizsgálja a történteket. Egyúttal kérték a sajtót, hamis vagy ellenőrizetlen hírek terjesztésével ne tegyék tönkre egy gyermek életét. Ezen a kijelentésen a Borsnak nyilatkozó szülők teljességgel ledöbbentek, hiszen hat kisgyermek is érintett a zaklatási ügyben, akik a renitens 8 éves fiú viselkedése miatt komoly pszichológiai segítségre szorulnak jelenleg.

Megosztás Facebookon