Család

Betörőnek hitték, pedig csak kutya volt

A 18 éves lakó reszketve hívta fel a rendőrséget – amikor kiérkeztek, rájöttek, hogy itt maximum a röhögéstől fognak meghalni.

Otthon vagy, furcsa zajokat hallasz a házból… fülelsz, de egyre biztosabb vagy benne, hogy a zaj tényleg létezik, és tényleg a lakásból jön! Ilyenkor mi mást tehet az ember, mint hogy reszketve tárcsázza a rendőrséget és imádkozik az életéért? Pont így tett az a 18 éves kaliforniai fiú is, aki hasonló helyzetbe került… de a kiérkező rendőrök aztán biztosították a fiút, hogy aggodalomra semmi oka.

Betörőnek hitték, pedig csak kutya volt

A “betolakodó” ugyanis egy kutya volt, méghozzá a lakó saját kutyáinak egyike. A fiatal srác annyira pánikba esett, hogy meg is feledkezett arról, hogy kedvence is kószálhat a padlástérben – a többi kutya pedig csak azért ugatott, mert valószínűleg ők is szerettek volna felmászni a padlástérbe társuk után.

Betörőnek hitték, pedig csak kutya volt

A rendőrök jót röhögtek a helyzeten, azt mondták, már évtizedek óta kapnak furcsa hívásokat, úgyhogy már semmin nem lepődnek meg igazán… de azért ezen elég jót röhögtek ők is.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top