Család

Cuki fotósorozatot kapott a vemhes kutya

A jól csengő Chanel névre keresztelt golden retriever olyan kismama-fotósorozatot kapott, amit bárki megirigyelhetne – és még a leendő apuka is ott virít rajtuk!

Nemrégiben már bezsebelte a lájkokat vemhességéért egy cuki tacskó, aki nemcsak kismamafotókat, de a szülés után még baba-mama fotózást is kapott. Úgy látszik, trend lett a dologból a kutyák körében is, most ugyanis ezek a golden retrieverek is követték a példát – és milyen jól tették!

Chanel a képek tanúsága szerint 9 nap múlva ad életet a kiskutyáknak, ezelőtt pedig még lőttek néhány bájos fotót a szülői lét előtt álló kutyákról. A fotózáson ugyanis a leendő apuka, LeeRoy (szintén golden retreiver) is jelen volt,

Már ránézésre is nagyon izgatottnak tűnnek mindketten, sok erőt, egészséget és boldogságot kívánunk nekik és a szőrmókoknak – és persze tűkön ülve várjuk az első fotókat a kölykökről is!

Cuki fotósorozatot kapott a terhes kutya
Cuki fotósorozatot kapott a terhes kutya
Cuki fotósorozatot kapott a terhes kutya

Még több cuki kutya az NLCafén:

  • 10 kutya, akinek gőze sincs arról, mire jó a fekhelye
  • Harmadszor lesz kutya a város vezetője

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top