nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Az anyja ölhette meg a 8 hónapos kisbabát

Az anyja ölhette meg a 8 hónapos kisbabát

Szörnyű tragédia történt szombaton a Kapuvár közelében található Fertőendréden. Meghalt egy 8 hónapos kislány. Ami biztos, nem természetes halállal végződött a kisbaba élete. A bíróság az anyát azóta előzetes letartóztatásba helyezte.
NLCafé
f Ajánlom

Meghalt egy nyolc hónapos kislány a hétvégén Fertőendréden. A döbbenet annak ellenére érzékelhető a településen, hogy csak kevesen ismerték az albérletben élő családot. A tragédia mindenkit lesújtott.

A Győri Járásbíróság máris előzetes letartóztatásba helyezte a kisbaba 28 éves anyját, aki a gyanú szerint halálosan megsebesítette kislányát. A határozat ellen senki sem fellebbezett, így az jogerős.

Biztosat még senki sem tud a településen, és a rendőrség is szűkszavú tájékoztatást adott a történtekről. Ami biztos, szombaton éjjel a mentő és a rendőrség is kivonult a családi házhoz, amelyben az Alföldről ideköltözött és Ausztriában dolgozó fiatalok laknak albérletben.

A csecsemő halála miatt indult nyomozás során a rendőrség szombat éjjel Fertőendréden a kisbaba anyját vette őrizetbe – tájékoztatott a tragédiáról a Kisalföld.

Fertőendréden albérletben élt a 8 hónapos kisbaba családja

Megosztás Facebookon