Család

Híres akart lenni, ezért ölte meg gyermekét a kegyetlen anya

Figyelemre vágyott az a nő, aki megmérgezte saját ötéves gyerekét, és további három kicsinek okozott súlyos egészségügyi problémákat környezetében.

20 év börtönbüntetésre ítélték Lacey Spearst, miután bevallotta, hogy megmérgezte, és megölte saját ötéves gyermekét. A szakértők megállapították, hogy az anya kegyetlen tettét Münchausen-szindrómája idézte elő, azaz saját gyermeke betegségén keresztül próbált némi figyelmet nyerni magának.

Az anyuka a kisfiú halála előtt folyamatosan szívszaggató blogposztokat osztott meg a gyerek állapotáról, Facebooktól kezdve a Twitterig mindenhol értesítette növekvő követőtáborát a kis Garnett állapotáról.

Híres akart lenni, ezért ölte meg gyermekét a kegyetlen anya
Lacey Spears a bíróságon

John Glatt nemrégiben könyvet írt Spearsről My Little Angel (Az én kis angyalom) címmel, ami ráadásul arról is beszámol, hogy az asszony saját gyermeke megmérgezése előtt három más idegen gyereknek is súlyos egészségügyi problémákat okozott.

Spears állítólag hátborzongató módszerességgel dolgozott: mielőtt fia “betegségéről” blogolni kezdett volna, levadászott a környéken néhány valóban beteg gyereket, hogy felajánlja szüleiknek segítségét, és így képezze ki magát a szimptómákból.

Az anyuka fia halála után még pénzt is próbált nyerni a dologból – Facebookon osztotta meg “gyászát”, és anyagi támogatást kért, hogy kifizethesse a fiú kórházi számláit.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top