nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Wellnesshétvége jár a macska megtalálójának

Wellnesshétvége jár a macska megtalálójának

Wellnesshétvégét, sőt még pénzt is kínál egy agárdi nő annak a becsületes megtalálónak, aki visszaadja imádott fehér perzsa macskáját. Minden további részlet a cikkben.
NLCafé
f Ajánlom

A Velencei-tó közelében, Agárdon élő Böszörményi Ildikó fehér perzsa macskája Cingiling névre hallgat. A gyönyörű állatnak még szeptember 13-án éjszaka veszett nyoma. A macska este fél 9-kor látták utoljára.

Ildikó egyébként összesen kilenc macskát tart, Cingiling eltűnése ettől függetlenül nagyon megviselte. A nyugodt természetű, ivartalanított cica érthetően a szívéhez nőtt, hiszen tizenegy évvel ezelőtt a születésnapjára kapta. Eltűnése után többször is körbejárták a környéket, de sehol sem bukkantak a nyomára.

Forrás: fehervariallatotthon.hu
Az eltűnt perzsa cicus – Forrás: fehervariallatotthon.hu

Szórólapokat, plakátokat is kihelyezett már a városban, de az interneten is próbált segítséget kérni. Eddig eredménytelenül. Éppen ezért is gondolta Ildikó, a becsületes megtalálónak jutalmat ajánl. A már önmagában sem kevés 100 ezer forint mellett egy szabadon választható, két főre szóló, belföldi wellness hétvégét.

A gyönyörű perzsa macskát biztosan nem autóval ütötték el, hiszen ilyen nyomot nem találtak, valaki vélhetően magával vihette. Ennek ellenére veszélyben lehet az élete, mivel húgyúti betegsége miatt kezelésre szorul. A macska speciális tápot ehet, ellenkező esetben leállhat a veséje – tudta meg a Bors a különös történetet.

Megosztás Facebookon