Család

Wellnesshétvége jár a macska megtalálójának

Wellnesshétvégét, sőt még pénzt is kínál egy agárdi nő annak a becsületes megtalálónak, aki visszaadja imádott fehér perzsa macskáját. Minden további részlet a cikkben.

A Velencei-tó közelében, Agárdon élő Böszörményi Ildikó fehér perzsa macskája Cingiling névre hallgat. A gyönyörű állatnak még szeptember 13-án éjszaka veszett nyoma. A macska este fél 9-kor látták utoljára.

Ildikó egyébként összesen kilenc macskát tart, Cingiling eltűnése ettől függetlenül nagyon megviselte. A nyugodt természetű, ivartalanított cica érthetően a szívéhez nőtt, hiszen tizenegy évvel ezelőtt a születésnapjára kapta. Eltűnése után többször is körbejárták a környéket, de sehol sem bukkantak a nyomára.

Forrás: fehervariallatotthon.hu
Az eltűnt perzsa cicus – Forrás: fehervariallatotthon.hu

Szórólapokat, plakátokat is kihelyezett már a városban, de az interneten is próbált segítséget kérni. Eddig eredménytelenül. Éppen ezért is gondolta Ildikó, a becsületes megtalálónak jutalmat ajánl. A már önmagában sem kevés 100 ezer forint mellett egy szabadon választható, két főre szóló, belföldi wellness hétvégét.

A gyönyörű perzsa macskát biztosan nem autóval ütötték el, hiszen ilyen nyomot nem találtak, valaki vélhetően magával vihette. Ennek ellenére veszélyben lehet az élete, mivel húgyúti betegsége miatt kezelésre szorul. A macska speciális tápot ehet, ellenkező esetben leállhat a veséje – tudta meg a Bors a különös történetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top