nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Az ilyen pasinak nem tudnak ellenállni a nők a tudomány szerint!

Az ilyen pasinak nem tudnak ellenállni a nők a tudomány szerint!

Megvan, milyen férfiakért bomlanak a nők, és annyit elárulhatunk, nem kell hozzá se magasnak, de még jóképűnek sem lenni!
NLCafé
f Ajánlom

Milyen a tökéletes férfi? Magas, sármos, szórakoztató, gazdag, eszes, sportos, nyugodt, szenvedélyes? A tudomány szerint egyik sem – feltétlenül.

De ideális esetben leginkább magabiztos. A Psychological Science egyik friss kutatása szerint a nők számára ez a legvonzóbb tulajdonság egy férfiban – még akkor is, ha az illető korántsem olyan sármos, mint ahogy egója sejtetné.

Az ilyen pasinak nem tudnak ellenállni a nők a tudomány szerint!

A 96 férfi és 103 nő részvételével készült, villámrandihelyzettel operáló kísérlet tanulsága szerint a nőknek jobban tetszettek a magabiztos férfiak, mint a szép, de bizonytalanabb fiúk. Sőt azt is kimondták, hogy azokat a férfiakat, akik vonzóbbnak találják magukat, mint amilyenek, a nők is szebbnek, kívánatosabbnak látják majd.

A külsejükkel kevesebbet törődő férfiak egyébként állítólag magabiztosabb gyerekeket is nemzenek majd, ezzel szemben a szépségideáloknak megfelelő férfiak nagyobb valószínűséggel csalják meg partnereiket.

Le a szépfiúkkal, jöjjenek a jópofa, magabiztos (de nem öntelt) pasik!

PureWow

Megosztás Facebookon