Család

Saját kedvence lett a kisfiúnak, aki titokban ölelgette a szomszéd kutyáját

Az év legcukibb "bűncselekményét" követte el a kisfiú, aki titokban besurrant a szomszéd garázsába megölelgetni az ott hűsölő kutyát. Szerencsére többé már nem lesz szüksége rá, hogy bűnbe essen – mostantól ugyanis saját kis kedvencét ölelgetheti.

Nemrégiben bejárta a netet a felvétel, amin a kilencéves Josh látszólag a bűnelkövetés teljes tudatában besurran a szomszéd garázsába, hogy egy sietős ölelést váltson az ott pihenő kutyussal, aztán már szalad is ki, hogy kereket oldjon biciklijével.

A felvételre a szomszéd figyelt fel, mikor visszanézte biztonsági kamerájának képeit, és persze fel is ajánlotta a kisfiúnak, hogy bármikor jöjjön át a kutyával játszani. De a kisfiú persze saját kutyát akart: kétéves kora óta együtt nevelkedett a család Bella nevű kutyájával, aki tavaly halt meg, a szülők azonban még nem álltak készen egy új négylábú befogadására.

Most azonban elérkezett az idő: Josh otthonába egy három hónapos kiskutya érkezett, állítólag máris hatalmas a szerelem, de persze Josh nem hanyagolja el a szomszédban lakó titkos barátját, a Dutchess nevű labradort sem!

YahooNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top