Család

Kiskutyákra cserélték a virágokat az esküvői fotózáson

Mivel a menyasszony minden létező idejét gazdátlan és nehéz sorsú kutyák között tölti, magától értetődő volt, hogy kis védencei az esküvőjén is főszerepet kapnak.

Amikor a szeptember 10-én tartott lagzin a menyasszony, Sarah Mallouk Crain azzal állt koszorúslányai elé, hogy virágköltemények helyett inkább kiskutyákkal pózoljanak az esküvői fotókon, még csak meg se lepődött senki. A lányok pontosan tudták, hogy Sarah már évek óta minden idejét gazdátlan állatok sorsának egyengetésével tölti, így örömmel vállalkoztak a nem mindennapi fotósorozatra.

Kiskutyákra cserélték a virágokat az esküvői fotózáson

Sarah, aki a Pitties Love Peace elnevezésű állatvédelmi szervezet munkatársa, végül egy kilenchetes pitbullkölyökkel állt kamera elé, míg koszorúslányainak öt kicsi boxer jutott, akiket az Egyesült Államok első asszonyai után Marthának, Abigailnek, Dolley-nak, Elizabethnek és Louisának neveztek el.

 

“Már az első találkozás után biztos voltam benne, hogy lesznek kutyák az esküvőn” – nyilatkozta a képek készítője, Caroline Logan. Az esküvői fotós elárulta, egy pillanatig se csodálkozott, hogy egy ilyen elkötelezett állatvédő házaspár, mint amilyen Sarah és Matt, az esküvőjén is szívesen veszi a négylábú társaságot.

Kiskutyákra cserélték a virágokat az esküvői fotózáson

A hat kiskutya – mondanunk se kell – hamar belopta magát az ünneplő vendégsereg szívébe, és hála a fantasztikus fotóknak, hamarosan mindannyian egy szerető otthonban hajthatják majd álomra fejüket.

Kiskutyákra cserélték a virágokat az esküvői fotózáson

Olvass még többet különleges esküvői fotózásokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top