Család

A sör tényleg segíthet az ismerkedésben

Oldja a gátlásokat, szociálisabbak leszünk tőle, de sajnos az ágyban való teljesítményen nem javít a sör.

Van az a roppant frappáns szexista poén, hogy nincs ronda nő, csak kevés sör, ugye, és bár akármikor készen állunk felpofozni valakit ezért a mondatért, a sör mágikus összehozó erejében – úgy tűnik – van némi igazság.

A sör tényleg segíthet az ismerkedésben

Persze az alkoholról jól tudjuk, hogy még a legakadozóbb, legbénább beszélgetéseket is szépen megolajozza, de most kimondottan a sörről állapították meg, hogy oldja a gátlásokat (szexuális téren is), szociálisabbá tesz minket, és úgy egyáltalán segít az ismerkedésben. Sőt egészen pontosan azt is megállapították, hogy egy korsó sör után őrülten vonzódunk a mosolygós emberekhez. Erre úgy jöttek rá, hogy bizonyos önkéntesek sört, míg mások alkoholmentes italt kaptak, majd képek alapján kellett eldönteniük, ki az, akit vonzónak találnak. És a sörösek a mosolygó emberekért voltak oda! Meg úgy alapvetően több emberért.

Szóval néhány sör után tényleg lazábban ismerkedünk és kevésbé válogatunk, persze végeredményben ez sem az ágyban való teljesítményünkön, sem a másnap reggelen nem segít.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top