Család

Beperelte szüleit, mert kínos gyerekkori fotókat osztottak meg róla

A kamaszlány szerint a szülők pokollá tették az életét a Facbookra posztolt gyerekkori képeivel.

Minden kamasz gyűlöli, mikor a szülők előrukkolnak a gyerekkori képekkel, de ez a helyzet extrém méreteket öltött a családban, ahol a fiatal lány bíróságra vitte az ügyet. A 18 éves lány azt mondja, a szülők már 2009 óta pokollá teszik az életét a kínos gyerekkori képekkel: a Facebookra posztolt kábé 500 fotó között van olyan, amin a lány kisgyerekként bilizik, és olyan is, amin a pelenkáját cserélik, és szerinte ezek mind akarate ellenére, személyiségi jogainak megsértésével kerültek fel.

Beperelte szüleit, mert kínos gyerekkori fotókat osztottak meg róla

A lány ügyvédje, Michael Rami jó esélyt lát, hogy nyerjenek a bíróságon. A fiatal hiába kérte többször is, hogy ne osszák meg a szülők a kellemetlen képeket, ők tovább posztoltak – nyilvánossá téve a képeket összesen 700 ismerősük előtt. A szülők azzal védekeznek, hogy a képeket ők készítették, így joguk van közzétenni őket, Rami azonban rávilágított, hogy ez nem így működik, és ha bebizonyosodik, hogy a lány akarata ellenére kerültek fel az őt ábrázoló képek, a szülők veszíteni fognak. Ebben az esetben a szülőknek egy meghatározott pénzösszeggel kell majd kompenzálniuk lányukat.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top