Család

Piszkálták osztálytársai – most applikációval segít sorstársainak

A 16 éves lány annak idején egyedül töltte az ebédszüneteket – ezért létrehozott egy appot, hogy a kirekesztett gyerekek ne legyenek többé magányosak.

Az alig 16 éves Natalie Hamptonnak igazi földi pokol volt a hetedik osztály, már amennyire egy kamasz úgy érezheti magát ezekben az időkben: piszkálták, gúnyolták, és kirekesztve, magányosan kellett töltenie az ebédszüneteket is, amikor mindenki más vidáman pletykálkodott a kantinban.

Piszkálták osztálytársai - most applikációval segít sorstársainak

Alig telt el néhány év és Natalie most azon munkálkodik, hogy megkímélje sorstársait az ilyen helyzetektől: létrehozta a Sit With Us (Ülj le hozzánk) nevű mobilos applikációt. Az alkalmazás lényege, hogy ebédlőtársat keressünk a mobilunkon, anélkül, hogy kínban végig kéne mennünk az ebédlőn és lesütött szemmel elmormogni a kérdést, hogy leülhetünk-e. A telefonon, az alkalmazást letöltők között már előre lezsírozhatjuk az ebédet, így csak magától értetődően leülünk majd egymás mellé.

Piszkálták osztálytársai - most applikációval segít sorstársainak
Piszkálták osztálytársai - most applikációval segít sorstársainak

Az applikáció jelenleg még nagyon friss, de Natalie bízik a sikerében.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top