Család

Puszit adott egy kismama hasára az állatkerti orangután – videó

A hatalmas állat egy ideig csak nézte a pocakot, aztán váratlanul megpuszilta. A pillanatot szerencsére videón is megörökítették.

Az alig egyperces felvétel – mondanunk se kell – a publikálása óta megállíthatatlanul terjed az interneten. Eddig a pillanatig több tízezren látták, ahogy a hatalmas orangután az üvegablakon keresztül gyengéd puszit nyom egy kismama hasára. Mintha csak pontosan tudta volna, hogy a fiatal nő a várandóssága utolsó harmadában jár, és hogy hamarosan édesanya lesz.

A videó egyébként nem az első, amin az látszik, hogy egy hatalmas emberszabású megható gesztussal közeledik egy kismamához. 2015-ben az egész világot bejárta a Colchester Állatkertben rögzített felvétel, ahol a Rajang nevű nőstény orangután dobott puszit egy várandós nő hasára. Rajangról később kiderült, hogy rajong a várandós nőkért, a köldök látványáért és a sebekért is.

Nem kizárt, hogy a most terjedő felvétel is egy hasonló érdeklődésű orangutánt mutat.

 

Olvass még többet híres puszikról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top