Család

Egy vagyont költött az aranyhal megmentésére

Valószínűleg nem sok embernek jutna eszébe 500 dollárt fizetni, hogy megmentse kavicstól fuldokló aranyhalát, de ez a nő pontosan ezt tette.

Az ember mindent megtesz szeretett házi kedvencéért, és úgy tűnik, ez akkor is áll, ha történetesen aranyhalról van szó. Legalábbis egy ausztrál nő, Emma Marsh számára biztosan nem volt túl sok az 500 dollár kedvence életéért.

A halacska szorult helyzetbe került, mikor valahogyan lenyelt egy apró kavicsot. Marsh azonnal állatorvoshoz vitte a halat, ahol közölték, hogy két választása van: tűri, hogy a természetes szelekció győzedelmeskedik a kavicsevő hal felett vagy kifizet 500 dollárt, hogy altatásban eltávolíthassák a követ az aranyhal szájából. Emma az utóbbi mellett döntött.

Egy vagyont költött aranyhalának megmentésére

A műtét sikeres volt, és az aranyhal is jól van, persze a gazdája biztosan jobban örülne, ha az állat legközelebb inkább a díszhaleledelt választaná.

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top