Család

Kiakadt a nő, mikor megtudta, hogy férje el akarja adni Ebayen

Az elképesztően pofátlan férfi azt hitte, vicces lesz "használt feleség" címszó alatt felpakolni nejét az Ebayre.

A 33 éves Simon O’Kane viccből pakolta fel nejét a használt holmikat árusító Ebay-re, úgy mint “használt feleség”. Állítólag a férfi azért eszelte ki az otromba tréfát, mert a nő nem volt vele elég együttérző, mikor ő betegeskedett.

Kiakadt a nő, mikor megtudta, hogy férje el akarja adni Ebayen

Ezért írt egy hosszú listát azokról a pro és kontra érvekről, amik nagyjából egy használt autó leírására hajaznak. Például: jó pontok – a váz és a fényezés még elég jó, és még a konyhában is egészen megállja a helyét. Vagy: rossz pontok – néha idegesítő hangot hallat, amit nem lehet leállítani, amíg nem veszel neki fém alkatrészeket.

Kiakadt a nő, mikor megtudta, hogy férje el akarja adni Ebayen

Elképesztően szellemes. A 27 éves Leandra valahogy nem nevetett annyira a viccen: “Legszívesebben megöltem volna… a munkahelyemen mindenki látta… Ráadásul nemcsak el akart adni, de rémes fotót töltött fel.” A hirdetésre érkezett néhány fura, perverz jelentkező, mielőtt az Ebay leszedte volna az oldalról. Bár ezen a ponton már Leandra is elgondolkodott rajta, vajon mennyiért kelt volna el?

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top