Család

Milliók nézték meg egy anyuka cipőfűzős videóját – nézd meg miért

A cipőfűzős videóért elsősorban az autista gyermeket nevelő szülők rajonganak. Nem győznek hálálkodni az anyukának.

Kristen Johnson, aki Unstoppable Mother néven jó ideje vezet már gyerekneveléssel kapcsolatos blogot, azután döntött úgy, hogy kitalál egy újfajta cipőfűzési módszert, hogy rájött, fia nem boldogul a hagyományos módon. Az egyszerűbb és gyerekek számára is követhetőbb módszerről aztán videót készített, amit megosztott a facebookos ismerőseivel.

 

Nem készült rá, hogy ekkora siker lesz. Pedig az lett. Csakúgy, mint a kétmásodperces változatról készült felvétel, Kristen videója is villámgyorsan terjedni kezdett az interneten, és olyan szülőkhöz is eljutott, akiknek igazán nagy szükségük volt rá. Merthogy míg a kommentelők egy része túlságosan körülményesnek találta a dolgot, az autista és motoros mozgási zavarban szenvedő gyerekeket nevelő szülők nem győztek hálálkodni Kristennek.

“Kipróbáltam a 11 éves autista kisfiammal, akinek eddig szinte semmit sem tudtam megtanítani, és MŰKÖDÖTT!” – írta egyikük boldogan. Egy szintén autista fiút nevelő anyuka pedig már arról írt, fia, akinek gondot jelent, hogy használja az ujjait, ezzel a módszerrel gond nélkül beköti a cipőjét.

Olvass még többet cipőfűzős videókról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top