nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Milliók nézték meg egy anyuka cipőfűzős videóját – nézd meg miért

Milliók nézték meg egy anyuka cipőfűzős videóját – nézd meg miért

A cipőfűzős videóért elsősorban az autista gyermeket nevelő szülők rajonganak. Nem győznek hálálkodni az anyukának.
NLCafé
f Ajánlom

Kristen Johnson, aki Unstoppable Mother néven jó ideje vezet már gyerekneveléssel kapcsolatos blogot, azután döntött úgy, hogy kitalál egy újfajta cipőfűzési módszert, hogy rájött, fia nem boldogul a hagyományos módon. Az egyszerűbb és gyerekek számára is követhetőbb módszerről aztán videót készített, amit megosztott a facebookos ismerőseivel.

 

Nem készült rá, hogy ekkora siker lesz. Pedig az lett. Csakúgy, mint a kétmásodperces változatról készült felvétel, Kristen videója is villámgyorsan terjedni kezdett az interneten, és olyan szülőkhöz is eljutott, akiknek igazán nagy szükségük volt rá. Merthogy míg a kommentelők egy része túlságosan körülményesnek találta a dolgot, az autista és motoros mozgási zavarban szenvedő gyerekeket nevelő szülők nem győztek hálálkodni Kristennek.

“Kipróbáltam a 11 éves autista kisfiammal, akinek eddig szinte semmit sem tudtam megtanítani, és MŰKÖDÖTT!” – írta egyikük boldogan. Egy szintén autista fiút nevelő anyuka pedig már arról írt, fia, akinek gondot jelent, hogy használja az ujjait, ezzel a módszerrel gond nélkül beköti a cipőjét.

Olvass még többet cipőfűzős videókról az NLCafé oldalán: 

Megosztás Facebookon