nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
A világ legcukibb szerelmeslevelét írta beteg barátnőjének a 10 éves kisfiú

A világ legcukibb szerelmeslevelét írta beteg barátnőjének a 10 éves kisfiú

"Sajnálom, hogy eltört a térded, és sajnálom, hogy egy ideig nem láthatlak focizni" – írta a texasi kisfiú.
NLCafé
f Ajánlom

A tízéves Cole és szintén tízéves barátnője, Sherri szüleik elmondása szerint már egy éve “randizgatnak”. “A randizás persze még nagyon ártatlan: leginkább abból áll, hogy elmennek megnézni egymás meccseit” – nyilatkozta a Buzzfeed Newsnak Cole édesanyja, Nicole Rodriguez.

A világ legcukibb szerelmeslevelét írta beteg barátnőjének a 10 éves kisfiú

Az anyuka hozzátette, míg fia versenyszerűen baseballozik, barátnője, Sherri focizik. “A legutolsó meccsén, amit Cole-lal együtt én is végigizgultam, Sherri csúnyán megsérült. Nem tudta folytatni a játékot, és az orvosi vizsgálaton kiderült, az ütközés miatt megrepedt egy csont a térdében.”

Nicole a sérülésről és annak komolyságáról beszámolt fiának is, aki aznap, lefekvés előtt azzal köszönt el édesanyjától, hogy szeretne levelet írni barátnőjének. Miután másnap átadta anyukájának, Nicole-nak könnybe lábadt a szeme a meghatottságtól és szinte azonnal megosztotta a levélkét barátaival is. Íme:

A világ legcukibb szerelmeslevelét írta beteg barátnőjének a 10 éves kisfiú

“Kedves Sherri. Sajnálom, hogy eltörted a térdet és sajnálom, hogy egy ideig most nem játszhatsz, és nem láthatlak majd focizni. De ne bánkódj, tudom, hogy gyorsan meg fogsz gyógyulni, és hamarosan újra játszol majd. És még ha most nem játszol is, egy mosolyoddal így is boldoggá teszed a napom.”

A folytatásban Cole leírja, hogy apukája azt szokta mondani, a dolgok sosem történnek véletlenül, és hogy senkivel sem történnek olyan dolgok, amikkel ne tudna megbirkózni.

“Csinos, kedves, vicces és erős lány vagy, aki nagyon jó barát. Biztos vagyok benne, hogy gyorsan túl leszel ezen. Ha tudok valamiben segíteni a gyógyulásod alatt, szólj.”

Mondanunk se kell, hogy a levélről készült fotó vírusszerűen terjed az interneten.

Olvass még többet a gyerekekről az NLCafé oldalán: 

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon