Család

Elmenekült a vőlegény, amikor meglátta a menyasszonyt

Órák óta várt leendő feleségére a vőlegény. Aztán amikor végre megérkezett a menyasszony, és a férfi meglátta a lányt, vette a nyúlcipőt, és villámgyorsan lelépett.

A vőlegény órák óta várakozott a Szaúdi repülőtéren. Aztán amikor a menyasszony végre megérkezett, villámgyorsan menekülőre fogta.

A férfi sosem találkozott a lánnyal, csupán fényképet látott róla, amikor úgy döntött, feleségül veszi. A fotót egyébként bátyja küldte, akit a vőlegény bízott meg azzal, hogy találjon neki feleséget. Aztán amikor meglátta a menyasszonyt a repülőtéren, ahelyett, hogy melegen átölelte és üdvözölte volna volna jövendőbelijét, elmenekült a helyszínről. A repülőtéren várakozó emberek kapták el, akik azt hitték, a menekülő férfi ellopta valaki más feleségét. A menyasszony mindenkit megnyugtatott, nem történt ilyesmi, a vőlegény valóban az ő leendő férje.

Hogy aztán végül is sor került-e az esküvőre, vagy a csalódott menyasszony fogta magát, és hazautazott, sajnos nem derült ki. Pedig nagyon kíváncsiak lettünk volna a további részletekre is. A történet alapján inkább azt feltételezzük, ezen az esküvőn elmaradtak a boldogító igenek.

Elmenekült a vőlegény, amikor meglátta a menyasszonyt

(Emirates 24/7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top