Család

Munkába menet tűnt el az 57 éves anyuka

Napok óta nem találják Sipeki Máriát, akinek munkába menet veszett nyoma. Az 57 éves asszonynak rengeteg betegsége van, amikre napi szinten kell gyógyszert szednie.

Dolgozni indult Sipeki Mária XVIII. kerületi otthonából a soroksári Auchanba augusztus 4-én, de oda már nem érkezett meg. Életveszélytől kell tartani, ugyanis az 57 éves anyukának rengeteg betegsége van, amikre napi szinten szed gyógyszert, köztük súlyosan asztmás.

Az eltűnt nő táskáját a rendőrség Dunakeszin találta meg az irataival együtt, valószínűleg a gyógyszerei is benne voltak. Nincs rá magyarázat, hogy ő mit kereshetett Dunakeszin – írja az Eltűnt Emberekért-Megoszthatod.

Sipeki Mária 160-165 cm, vékony testalkatú, súlya kb. 42 kg körüli, haja színe festett szőke, hullámos, szeme barna. Eltűnésekor barnás színű szoknyát és blúzt viselt, valamint egy fekete szandált. Valószínűleg kék szemceruzával volt kisminkelve. Különös ismertető jelei:
fülében bizsu fülbevaló, nagyjából 3 mm-es nyaklánc a nyakában és mindkét kezén több gyűrű, ebből csak a jegygyűrűje arany.

Eltűnését a rendőrségen bejelentették.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld száma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top