nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Obama lánya pénztáros lesz egy étteremben

Obama lánya pénztáros lesz egy étteremben

A 15 éves Sasha nyári munkát végez, terít, és előkészíti az éttermet a nyitásra. Közben egy szakasz ügynök figyeli minden mozdulatát.
Avatar
NLC/MTI
f Ajánlom

A massachusettsi Cape Codtól délre fekvő Martha’s Vineyard szigetén lévő Nancy’s éttermben végzi nyári diákmunkáját az amerikai elnök lánya, Sasha Obama.

A Boston Heraldnak az Oak Bluffs-i vendéglő egyik felszolgálója azt mondta, eleinte nem értették, hogy miért lesi néhány ember árgus szemekkel a lány minden mozdulatát, aztán rájöttek, hogy kiről is van szó.

Sashát ugyanis a titkosszolgálat hat embere kíséri munkába nap mint nap: az ügynökök egy nagy dzsipben, valamint az ételkiadó ablaknál lévő padoknál várják, hogy leteljen az elnök lányának munkaideje.

A Nancy’s az Obama család egyik kedvenc étterme. Sasha napi négy órát dolgozik, és nagyjából nyitás után fél órával jár le a műszakja. A 15 éves lány szombatig vállalt állást, akkor érkeznek ugyanis a szülei a szigetre.

Az Obama-házaspár igyekszik a lehető “legnormálisabban” nevelni lányait. Sasha és nővére, Malia, aki egy év kihagyás után, 2017-ben kezdi meg tanulmányai a Harvard Egyetemen, idén márciusban vettek részt először díszvacsorán a Fehér Házban.

Megosztás Facebookon