Család

Nyoma veszett egy magyar fiatalnak az amszterdami pályaudvaron

Szilveszter édesanyja attól fél, hogy fia szervkereskedők áldozata lett Hollandiában. A fiatalemberről június vége óta nincs hír.

A 21 éves Szilveszter június 28-án adott utoljára életjelet magáról Amszterdamból, azóta elérhetetlen. Az édesanya több hivatalos szervet is megkeresett, hogy segítsenek megtalálni gyerekét, de mindenhol falakba és visszautasításba ütközött – írja a Blikk.

Mivel Szilveszter már nem kiskorú, a rendőrség nem keresi. Így maradtak a barátok, ismerősök, de egy­előre semmi hír a fiamról. Legutoljára az amszterdami pályaudvarról hívott fel, hogy megérkezett, minden rendben van vele” – mesélte Szilveszter édesanyja, Krisztina, aki attól tart, hogy tragédia érhette fiát.

Mint mondja, Szilveszter magától soha nem tűnne el nyomtalanul. Négy éve ugyan külön élnek, de mindennap beszéltek telefonon vagy a neten. Krisztina attól fél, hogy szervkereskedők áldozata lett a fia, vagy emberrablók tartják fogva.

A rendőrség és a konzulátus egyelőre nem keresi a fiatalembert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top