Család

Mobilappon Boribon a mai gyerekeknek

Változik a világ, és változnak gyerekkori meséink is. A Marék Veronika népszerű játékmackójáról, Boribonról szóló történetek új formában és köntösben, a mai gyerekek igényeihez szabva mobilapplikáción érhetők el számtalan egyéb interaktív játékkal együtt.

Sokunk gyermekkorának egyik kedvence, Boribon, a játékmackó egészen különleges formában, digitális mesekönyvként jelent meg. A már közel 60 éves történeten generációk nőttek fel, mostantól pedig a modern kor gyermekeinek igényéhez igazítva letölthető applikációról is elérhető Marék Veronika csodás története. Ráadásul azonnal három nyelven, magyarul, angolul és németül, anyanyelvi színészek tolmácsolásában.

Az írónő 17 évesen álmodta meg Boribont, az 1958-ban megjelent első könyvet most már digitális formában is elérhetik szülők és gyerekek.

A könyv sikerét a lendületes, gyors mese, a meghökkentő fordulatok, és nem utolsó sorban a szürke mackó neve, Boribon alapozta meg. Marék Veronika eleven, szürke kis mackója Annipannival éldegél egy kicsi házban.

A Boribon, a játékmackó letölthető okostelefonra és tabletre a BOOKR Kids Mesetárból, több mint száz klasszikus és modern történet mellett.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top