Család

Megmentőjét keresi a nő, akit kisbabaként egy telefonfülkében hagytak

A 22 éves lányt édesanyja egy telefonfülkében hagyta magára annak idején – most keresi azt, akinek életét köszönheti.

A most 22 éves Kiran Sheikh alig kétórás újszülött volt, mikor édesanyja egy telefonfülkébe helyezte, és magára hagyta őt. Az anyának akkor már hat gyereke volt, abuzív kapcsolatban élt, és fürdőszobája padlóján hozta létre a kis Kirant, 1994-ben. Amint hazaért, már telefonált is a gyermekvédőknek, hogy vegyék magukhoz a londoni utcasarkon hagyott babát, ám mire kiérkeztek, egy férfi már szárnyai alá vette a kicsit.

Megmentőjét keresi a nő, akit kisbabaként egy telefonfülkében hagytak

A férfi azonnal értesítette a rendőröket, a babát kórházba szállították, ahol az April nevet kapta az aktuális hónap után. A kislányt aztán egy pakisztáni család adoptálta, akik a Kiran nevet adták neki  a lány biológiai édesanyjára később rábukkantak a hatóságok, mikor 8. gyermeke születésekor kórházba került, de akkor már nem akarták megbolygatni a boldog családban élő Kiran életét.

Megmentőjét keresi a nő, akit kisbabaként egy telefonfülkében hagytak

A lány most a közösségi médián keresztül próbálja megkeresni a jószívű idegent, és saját anyját is előbbit azért kutatja, hogy köszönetet mondhasson neki, míg utóbbinak inkább kérdéseit szeretné feltenni.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top