Család

5 fura dolog, amit anyáink csináltak, és most mi is

A sok furcsaság, amiről azt gondoltuk, mi sosem fogjuk csinálni, most mégis olyanok vagyunk, mint anyáink!

1. A takony puszta kézzel történő eltávolítása

Miért nem szerez anyu egy zsebkendőt? Hát, pedig a rohanásban megesik, hogy az ember egy ügyes mozdulattal letöröl egy kis fikát a gyerek orráról… ja, és persze utána az is előfordulhat, hogy kézfertőtlenítés helyett a farmerba törlés a következő lépés.

2. Nyállal tisztítani

Ki ne gyűlölte volna, mikor az anyukája bő nyálba mártott hüvelykujjal közeledett arca felé? Egy ponton aztán kiderül, hogy sok helyzetben ez a legkézenfekvőbb tisztítószer.

3. Elfelejteni, hány évesek vagyunk

Az ember gyerekként fel sem tudja fogni, hogy lehet elfelejteni a saját korodat, és talán már aggódunk is anyukánk mentális állapotáért, mikor azt látjuk, hogy saját évein hezitál. Aztán mikor már nemcsak a saját korunkat nem tudjuk hirtelen, de azt sem, milyen év van, hirtelen megértjük az egészet.

5 fura dolog, amit anyáink csináltak, és most mi is

4. Utálni a “mai zenét”

Mind azt gondoltuk, hogy anyu tök béna, amiért az ócska régi számokat hallgatja, és zajnak tilulálja kedvenc bandáink játékát. Hát akkor mindenkinek sok sikert a breakcore “dallamokhoz”.

5. Megenni a gyerekek által megrágott ételt

Régen elég gusztustalannak tűnt, mikor anyu gondolkodás nélkül beleharapott a kisebb testvér nyálával áztatott kiflibe. Pedig ma már jól tudjuk, hogy nincs az a gyereknyál-mennyiség, ami lehetetlenné tenné az osztozkodást.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top