Család

Horribilis kártérítést követelnek a Balaton Soundon elájult lányok

100 milliós kártérítési összeget követelnek a Balaton Soundon, a DVBBS öltözőjében rosszul lett lányok szülei, többek között a tévés műsorvezető Bényi Ildikó.

Még javában tart a rendőrségi vizsgálat a Balaton Soundon, a DVBBS öltözőjében történtekkel kapcsolatban, de már egy titkos kártérítési tárgyalás is elkezdődött, melyet a három rosszul lett lány szülei indítottak – írja a Bors. A bulvárlap értesülései szerint 100 milliós kártérítést kérnek Bényi Ildikóék.

A zenészek nem véletlenül fogadtak magyar ügyvédet maguknak. Peren kívül fognak megegyezni, de erről sosem fog hallani a nyilvánosság” – tudta meg a Bors.

Az öltözőben történtek miatt többek között szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanújával indult eljárás ismeretlen tettes ellen. Az ájult lányok szülei kártérítési igénnyel kerestek meg több ügyvédet. A bulvárlap információi szerint a zenekart meghívó szervező tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyeket a sztárok fellépésével összefüggésbe lehet hozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top