Család

5 éves gyermekével ült autóba a részeg sofőr

Ötéves kisfiát is veszélyeztette az sofőr, aki részegen ült autójába. A gyereket a kocsiban előreültette, biztonsági ülés nélkül. És mindezt még tovább tetézte...

A 40 éves F. Sándort Kistarcsán állították meg a rendőrök csütörtökön a délutáni órákban. Az igazoltatáskor gyorsan kiderült, a férfi igencsak ittas állapotban vezette autóját. Ráadásul mellette ült a jobb első ülésen ötéves gyermeke is. És ezzel még közel sem volt vége a férfi bűnlajstromának.

Fény derült arra is, F. Sándor szerdán reggel Csömörön berúgta egy másik férfi autójának ablaküvegét. A férfit és volt élettársát pedig megfenyegette, megöli őket.

A rendőrök F. Sándort elfogták, a Gödöllői Rendőr-kapitányság nyomozói kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették. A férfit a nyomozóhatóság már pénteken gyorsított eljárás keretében bíróság elég állítja garázdaság és kiskorú veszélyeztetése vádjával.

5 éves gyermekét veszélyeztette, amikor részegen ült az autóba
5 éves gyermekét veszélyeztette, amikor részegen ült az autóba

(Police)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top