Család

Horrorbalesetet élt túl egy nő

A képeket nézve egyszerűen nem hiszi el az ember, hogy ezt a durva balesetet meg lehetett úszni élve.

Katie Holt Volkswagenjét 2014 végén gyakorlatilag felismerhetetlenné préselte két hatalmas kamion, amikor a mögötte jövő monstrum beleszaladt hátulról a kis személyautóba, és betolta az előtte haladó kamion alá. A Volkswagen annyira bepréselődött a két hatalmas járgány közé, hogy a mentőket hívó szemtanúk először észre sem vették, hogy van ott egy harmadik autó is.

Döbbenetes balesetet élt túl egy nő
Döbbenetes balesetet élt túl egy nő

Az ember nem hinné, hogy egy ilyen horrorbalesetnek lehet túlélője, Katie-t mégis élve szedték ki a roncsok közül. A 39 éves tanárnőt mentőhelikopter vitte a kórházba. Koponya- és gerincsérüléseket szenvedett, és eltört az egyik karja is. Így is mindössze 10 napot töltött kórházban, majd hazaengedték. További két hónapjába telt, mire minden emléke visszatért, és rendesen tudott ismét járni.

Katie Holt
Katie Holt mindezt túlélte

Amikor meglátta a balesetről készült képeket, el sem akarta hinni, hogy mit úszott meg élve. “Elképesztően szerencsés vagyok, hogy itt lehetek” – mondta.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top