Család

11 táborozó gyereknek veszett nyoma

A kirándulni indult gyerekek nem tértek vissza a táborba, nevelőjük nagyon aggódott.

A Bercel községben szolgálatot ellátó rendőröknél csütörtök késő este személyesen tett bejelentést egy nevelő, miszerint társai 11 gyerekkel a kora reggeli órákban kirándulni indultak a környező hegyekbe, de még nem érkeztek vissza a gyermektáborba – írja a police.hu.

Telefonon sikerült felvenni a kapcsolatot a túrát vezető két felnőtt nevelővel, akik elmondták, hogy eltévedtek az erdőben, és egy erdőszéli úton tartózkodnak, de helyismeret hiányában nem tudják, hol vannak, és a táborba vezető utat sem találják. A Balassagyarmati Rendőrkapitányság körzeti megbízottai a telefonban elmondottak alapján megállapították, merre lehetnek az egész napi gyaloglástól elfáradt gyerekek és felnőtt vezetőik. Mint kiderült, a tábortól mintegy 8 kilométerre volt az eltévedt csapat.

A rendőrök az éjszakai órákban megtalált gyermekeket és túravezetőiket Szanda külterületéről visszaszállították a táborba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top