nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Végrehajtót küldtek az éber kómás fiúra

Végrehajtót küldtek az éber kómás fiúra

Az éber kómában fekvő férfi motoros balesetben sérült meg ilyen súlyosan. A magatehetetlen férfi devizahitelét már összedobták a jó érzésű emberek. A végrehajtó ugyanakkor ismét megjelent a családnál, még a házukat is elvihetik.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szinte egy ország segített korábban az éber kómában fekvő karádi fiatalembernek és családjának. A 31 éves férfi motorbalesetben olyan súlyosan sérült, hogy azóta magatehetetlen, szülei ápolják, gondozzák. Minden pénzt a férfi gyógyíttatására fordítanak, szinte semmi másra nem jut az alapból sem sok bevételből.

A férfi még a baleset előtt vett fel 5 millió forint összegű devizahitelt, azt követően a család képtelen volt fizetni a 120 ezer forintra emelkedett törlesztőrészleteket. A segítő szándékú emberek jóvoltából összejött az 5 milliós tartozás, amit a család így rendezni tudott.

Ám most újra a kilakoltatás veszélye fenyegeti őket, ismét levelet kaptak a végrehajtótól.

A banktól azt a tájékoztatást kapták, amíg a végrehajtó felmerült költségeit nem fizetik ki, a tartozásuk rendezését igazoló papírt sem kaphatják meg. Még a házat is elvihetik a fejük fölül, pedig a kölcsönt már megfizették. A több mint 1 millió forintos összeg a végrehajtó költségei és díja, ezzel tartozik még a család. Az édesanya számított rá, hogy fizetniük kell még, de hogy ekkora összegről legyen szó, azt legrosszabb álmában sem gondolta volna. (Persze, amint ismeretes, a végrehajtási folyamat nagyon komoly költségekkel jár, meg hát stresszes munka is, amit szintén meg kell fizetnie valakinek – kész csoda, hogy valaki még vállalkozik erre a feladatra – a szerk.)

Próbálják még ezt a pénzt is kigazdálkodni, de nagyon nehéz a helyzetük, hiszen meglehetősen szűkös a családi kassza. Bíznak benne, egyszer sikerül kilábalni a nehézségből, végleg megszabadulhatnak a tartozástól, és így az életük is valamivel könnyebbé válhat.

(Sonline)

Megosztás Facebookon