nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Elrepült Spanyolországba, feleségét meg otthon felejtette

Elrepült Spanyolországba, feleségét meg otthon felejtette

A 80 éves férfi és 70 éves felesége együtt foglalták le a spanyolországi nyaralást. Az idős férfinek nem tűnt fel, hogy felesége lemaradt a gépről. Csak akkor vette észre, hogy otthon felejtette a nőt, amikor a gép már landolt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Már a repülőtéren a beszállásra várakozott a 80 éves Maurice és 70 éves felesége, Carolyn. Közvetlenül a jelzés előtt a férfi még elsietett a mosdóba, dolga végeztével fölment a gépre, helyet foglalt, aztán, amikor a repülőgép landolt Spanyolországban, akkor vette észre, hogy az asszony Londonban maradt.

Ne gondoljunk rögtön rosszra! Az idős férfi nem azért felejtette Londonban a feleségét, mert annyira szenilis lenne. A szokatlan és megmosolyogtató eset azért történhetett meg, mert a házaspár két egymástól meglehetősen távol eső ülést kapott a fapados járaton. A férj azt gondolta, miközben ő a mosdóban intézte folyó ügyeit, felesége elfoglalta helyét a fedélzeten.

Aztán, amikor minden utas leszállt a repülőgépről, Maurice számára világossá vált, az a nő, aki a néhány sorral előrébb lévő széken foglalt helyet, nem az ő a felesége. Persze, azért az is meglepő, hogy egész úton egyetlen mondatot sem akartak egymással váltani. Talán a férfi azt gondolta, 47 évi házasság után néhány órás repülőutat “magányosan” is eltölthet?

Maurice mindenesetre nagyon megijedt, amikor sehol sem találta az asszonyt, aztán amikor kiderült, hogy ő még mindig Londonban várakozik, megnyugodott, hogy legalább jól van. Hogy mit kaphatott, amiért elfeledkezett a feleségéről? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízzuk.

A 80 éves férfi Londonban felejtette 70 éves feleségét
A 80 éves férfi Londonban felejtette 70 éves feleségét

(Daily Mail)

Megosztás Facebookon