Család

4 nyári gyerekprogram országszerte a kultúra jegyében

A mesék, a cirkusz, a színház világába invitáljuk a nyári szünetet töltő gyerekeket. Vidám és lélegzetelállító előadásokra csábítunk kicsiket és nagyokat. Nyári programok gyerekeknek országszerte.

A nyár a sportolás, a mozgás, a napozás mellett a kulturális szórakozásról is szólhat. Imádni való gyerekprogramokat találtunk országszerte, melyeket valóban nem érdemes kihagyni. Beilleszthetők a családi nyaralás programjába is, ha épp ezekben a vidéki városokban nyaralnátok. Persze Budapesten is lesz majd látnivaló.

1. nyári program gyerekeknek: Cirkusz az éjszakában

A Cirkusz az éjszakában valójában álomutazás, mely nemcsak a gyerekek számára nyújt ámulatba ejtő pillanatokat, a varázslatos látvány szüleiket éppúgy a székekhez szögezi majd. A fizikai törvényeit hazudtolják meg az artisták ebben a különleges előadásban a Művészetek Palotájában, hiszen szinte madarak módjára röpködnek a levegőben csodás zenei aláfestés mellett. Olyan családi program, amit ezen a nyáron mindenképpen látni kell.

4 nyári gyerekprogram a kultúra jegyében

2. nyári program gyerekeknek: Minimax Gyerekhajó

Kicsik és nagyobbak népszerű gyerekhajója ezen a nyáron is felhúzza a horgonyt, és a nyári szünet hétvégéin elindul a Dunán, hogy koncertjeivel és számos izgalmas programjaival szórakoztassa a gyerekeket és szüleiket. A Minimax Gyerekhajó vasárnaponként a Batthyány térről indul.

3. nyári program gyerekeknek: Vitéz László bábelőadás

A Vitéz László bábos előadásain nemcsak a legkisebbek, hanem a nagyobb gyerekek és szüleik is könnyesre nevethetik magukat. A Vitéz László és Vas Juliska című mesét a Fabók Mancsi Színház mutatja be a Balatonföldvári Kikötő gyermeksátrában. A mulatságos történetet érdemes beilleszteni a nyári programok közé.

4 nyári gyerekprogram a kultúra jegyében

4. nyári program gyerekeknek: Szarvasi Vízi Színház

Bizony, a vízpartra épített színház káprázatos látványt, különleges, gyerekeknek is szóló előadásokat tartogat programajánlójában. És ki az, aki ne hallott volna még Gombóc Artúrról, a dagadt madárról, aki mindenkinél és mindennél jobban imádja a csokoládét. Nos, a Szarvasi Vízi Színház műsorán Gombóc Artúr legújabb kalandjait nevethetik végig kicsik és nagyok.

4 nyári gyerekprogram a kultúra jegyében

További nyári programok gyerekeknek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top