Család

15 vetélésen és egy halvaszületésen van túl

Ez a nő nagyon megküzdött a gyerekeiért.

A 36 éves Laura Dove tényleg elmondhatja magáról, minden követ megmozgatott, hogy magáénak mondhassa a családot, amiről mindig is álmodott.

A fogantatással sosem volt problémája, de rendre elveszítette a magzatokat a terhessége korai szakaszában. 2004-ben végre megszületett a fia, Lewis. A következő terhességei mind ismét vetéléssel végződtek, majd 2006-ban, a 36. hétre halva született a második gyermeke. Ezt követően egy darabig Laura nem akart ismét próbálkozni a terhességgel, aztán egy idő után újból belevágtak a dologba a férjével. De csak újabb vetélések következtek. A házasság nem élte túl ezt a sok csapást, Laura és a férje végül elváltak.

Laura nem sokkal később megismerkedett második férjével, Gareth-tel. Feltétlenül szerettek volna közös gyereket is, és Laura a sok fájdalmas tapasztalat dacára rábólintott a dologra. És ekkor megtörtént a csoda: gyors egymásutánban megszületett a most négyéves Eva, a hároméves Megan és a kétéves Harrison.

A pár nagyon boldog a gyerekeivel, de azt mondják, nem szeretnék tovább kísérteni a szerencséjüket. Úgy döntöttek, nem adnak esélyt egy újabb terhességnek, ezért Gareth elköttette magát.

15 vetélésen és egy halvaszülésen van túl

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top