Család

Színházi előadásnak indult, lánykérés lett belőle

Különleges és nagyon kreatív módját választotta a lánykérésnek a gyöngyösi fiatalember. A szarvasi Vízi Színház színpadán kérte meg barátnője kezét. Vajon meghatódott a lány, és igennel válaszolt?

Az egészen biztos, hogy Anita és Zoltán számára örökké emlékezetes marad a szarvasi színház előadásában bemutatott Halálos tavasz című darab, ugyanis szokatlan módon nem a függöny legördülésével ért véget, hanem megható és romantikus lánykéréssel.

A fiatal pár a szabadságát töltötte Szarvason – már nem először. Tavaly megfogta őket a város szépsége, és eldöntötték, ha legközelebb jönnek, a Vízi Színház előadását biztosan nem hagyják ki.

A gyöngyösi fiú az utazás előtt kereste meg a színház vezetőjét, hogy szeretné kedvese kezét a színpadon megkérni. A produkciós vezető természetesen azonnal igent mondott a különleges kérésre. Így a darab végén hangosbemondóban közölték, kérik a hatodik sor 2-3-as székén ülő vendégeket, fáradjanak a színpadra.

Anita nagyon meglepődött, fogalmas sem volt párja terveiről. Aztán, amikor a színpadra léptek, Zoltán letérdelt, és megkérte a lány kezét. Anita könnyeivel küszködve mondta ki az igent, persze hatalmas taps kíséretében.

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

Színházi előadásnak indult, lánykérés lett belőle
 

A pár 5 éve jár együtt, az esküvőt is tervezgették. A megható lánykérést követően abban máris biztosak, hogy minden évben visszajönnek Szarvasra.

Mi is csak gratulálni tudunk, mind az ötlethez, mind a boldogító eseményhez.

Színházi előadásnak indult, lánykérés lett belőle

(Beol)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top