Család

100 éves Olivia de Havilland, az Elfújta a szél sztárja

A legendás Elfújta a szél egyik főszerepét alakító Olivia de Havilland pénteken ünnepelte 100. születésnapját. És ahogyan a róla készített fotó bizonyítja, ma is csodásan néz ki.

1916. július 1-jén Japán fővárosában, Tokióban született Olivia de Havilland brit szülők első gyermekeként. A színésznőt ötször jelölték Oscar-díjra, kétszer meg is nyerte a szobrot. Az Elfújta a szél Melanie Hamiltonjának megformálásáért a legjobb mellékszereplő díjára jelölték.

A legendás történet főszerepét, Scarlett O’Harát Vivian Leigh alakította, ugyanakkor a bájos és a mindenkivel kedves Melanie is meghatározó alakja az Elfújta a szélnek.

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

100 éves Olivia de Havilland, az Elfújta a szél sztárja
 

Olivia de Havilland 1935 és 1988 között hatvan mozi- és tévéfilmben szerepelt. Utolsó szerepét 72 évesen vállalta. A színésznő 100 születésnapján is csodásan néz ki, ahogyan azt a róla készített friss fotó is tanúsítja.

100 évesen is csodásan néz ki Olivia de Havilland
100 évesen is csodásan néz ki Olivia de Havilland

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top