Család

Degeneráltnak nevezi a házasság előtt szexelő lányokat egy tankönyv

A szexuális felvilágosító tankönyv keményen gyalázza a házasság előtt szexelőket.

A felháborodott internetezők az elégetését követelik annak a kínai szexuális felvilágosító tankönyvnek, amelyben a házasság előtt nemi kapcsolatot létesítőket “degeneráltnak” nevezik.

A könyv szerint több okból is rossz ötlet a házasság előtt szexelni: egyrészt hiába hisszük azt, hogy a szüzességünk feláldozásával majd elnyerjük egy fiú szerelmét, ő inkább azt gondolja majd, hogy már úgyis megszerzett minket, és ezért csak degeneráltnak (itt jön be ugye az ominózus kifejezés) fog tartani. De ez még nem minden! A házasság előtt nemi életet élők később könnyebben rossz útra térnek, a személyiségük eltorzul, és nem fognak tudni ellenállni a szexuális csábításoknak.

Az egyik iskola tanára felháborodva kereste fel a kiadót, ahol azt mondták, a “degenerált” idézőjelben szerepelt, tehát nem olyan vészes az, ahogy gondolják. A diákok és netezők számára a szóhasználatnál sokkal vérlázítóbb az egész mögött álló szexista ideológia, miszerint a házasság előtt szexelő lányok konkrétan erkölcstelenek, míg az ilyen fiúkról egy árva szó sem esik.

A netezők a könyv eltávolítását, sőt elégetését is követelik.

Forrás: Shanghaiist

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top