Család

Vonat ütközött autóval, csak egy 4 éves kislány élte túl

A család éppen a templomba tartott, amikor a végzetes baleset történt. Elütötte őket a Chicagóból Los Angelesbe tartó vonat egy kereszteződésben.

 A vasúti átjáróban ez volt a hetedik baleset, mert nem jelzik elég figyelemfelkeltően a veszélyt. Nincs sorompó vagy jelzőfény, csak egy tábla jelzi a vonatot, amit a vasárnap szerencsétlenül járt család sem vett észre. 

 A furgonban öten utaztak. Egy házaspár, Steve and Christina Miller és a négy gyerekük, a hatéves Abigail, a kétéves Kathryn, a nyolc hónapos Ellianna és a négyéves Heidi. A négyéves kislány az egyetlen, aki túlélte a szörnyű balesetet. A szülei és a testvérei is meghaltak. Őt kórházba szállították, csonttörést és fejsérülést szenvedett.

Heidi a kórházban már érdeklődött az anyukája után. Édesanyja unokatestvére van vele, akinek fogalma sincs, hogy tudja majd feldolgozni a kislány a családja elvesztését.

A rokonok egy go fund me oldalon gyűjtenek pénzt a család temetésére.

Forrás: denver.cbslocal.comtttt

Csak a hajpánt nélküli szőke kislány, Heidi élte túl a balesetet.
Fotó: gofundme

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top