Család

Receptre írták fel neki a férjét

Orvosi utasításban adták ki a nőnek, hogy randizgasson újra a férjével.

Egy gyerek születése után természetes, hogy kihűl kicsit a házasság, hiszen minden a kicsi körül forog. Az álmatlan éjszakák és pelenkázások közepén valószínűleg kevés párnak jut eszébe, hogy kicsit összebújjanak, romantikázzanak.

Danielle Lucia Schaffer életében sem történt ez más kép. Mikor negyedik babája megszületett, és hat hét után visszament orvosához ellenőrzésre, szinte sokkolta, mikor az orvos kimondta: “most már újra folytathat nemi életet”. Ez volt az utolsó, amire vágyott, még mindig fájó derekával és sajgó mellbimbóival. 

Receptre írták fel neki férjét

De volt más is, amit az orvos javasolt, amit már egyenesen szuper ötletnek talált: randizzon kicsit a férjével. Azt mondta, a sokgyerekes pároknak legalább heti egyszer randizniuk kéne, gyerekek nélkül, csak kettesben. Nemcsak Danielle, de férje, Bobby is nagyon izgatott lett az ötlettől, olyannyira, hogy már össze is állítottak egy hosszú listát a lehetséges randiprogramokról!

Forrás: Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top