Család

Egész oldalas újsághirdetésben keres feleséget fiának az apa

A mindenre elszánt apuka 900 dollárt fizetett a hirdetésért, hogy fiának feleséget találjon – persze a fiú tudta nélkül.

Egy Beverly Hills-i apuka nem tud belenyugodni, hogy fia még nem nősült meg, ezért úgy döntött, maga veszi kézbe az irányítást. Ráadásul nem is akárhogy! Arthur Brooks 900 dollárt fizetett egy helyi lapnak, hogy egész oldalas hirdetésben kereshessen asszonyt fia mellé.

Feleséget keresek” – így szól a cím, de a tartalom még az ötletnél is meredekebb. Az apuka kikötötte például, hogy a feleség politikailag csakis konzervatív nézetű lehet, és semmiképpen se szavazzon Hillaryre. 

Egész oldalas újsághirdetésben keres feleséget fiának az apa

A fiú persze minderről semmit nem tudott, és nagyon kiakadt, mikor tudomására jutott a dolog. Viszont azt is elismerte, hogy a hirdetés megjelenése után már nincs mit tenni, ezért apja kérésére beleegyezett, hogy találkozzon a hirdetésre jelentkező feleségjelöltekkel.

Forrás: Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top