Család

Most kiderítheted, hogy a csillagjegyednek megfelelő emberrel élsz-e együtt!

Ha a szerelmeddel az alábbi csillagjegy-párosítások valamelyikébe estek, nem kell aggódnod: igazi álompár vagytok!

Kíváncsi vagy, mennyire sikeres a párkapcsolatod? Elmerengtél már, hogy vajon a megfelelő társsal osztod-e meg az életed? A csillagok most is a segítségedre sietnek! Néhány csillagjegy-párosítás kifejezetten szerencsésnek mondható. Lássuk, melyek ezek!

Most kiderítheted, hogy a csillagjegyednek megfelelő emberrel élsz-e együtt!

1. Mérleg és Oroszlán

Ők egy igazán dinamikus duó, mindketten aktívak, ezért jól kijönnek egymással. A Mérleg egyensúlyban tartja a közös életüket, míg az Oroszlán a szikrát biztosítja.

2. Vízöntő és Kos

Mivel mindketten imádják a kalandokat és a szórakozást, ezért tökéletes az összhang közöttük. A Kos impulzívabb, míg a Vízöntő logikusabb gondolkodású.

3. Bika és Rák

Teljes egyetértésben tudnak együtt élni. Mindketten igaz szívűek és támogatóak.

4. Oroszlán és Nyilas

Mivel mindketten imádják a bulizást, ebből nem lehet vita köztük. Eközben az Oroszlán a magabiztosabb fél, míg a Nyilas szuper problémamegoldó.

5. Szűz és Bak

Őszinték és nyitottak egymás felé. A Szűz befelé fordulóbb, míg a Bak extrovertáltabb, de ez nem okoz problémát – egymás legjobb oldalát hozzák ki a másikból.

6. Halak és Rák

A két vízjegy jól összeillik: simulékonyan viszonyulnak egymáshoz. A Rák gondoskodik a Halakról, aki ezt nagyon megbecsüli.

7. Ikrek és Mérleg

Szexuálisan az egyik legaktívabb párosítás az övék! Eközben viszont nyugodt, stabil a kapcsolatuk.

Forrás: Thinking Minds

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top