Család

“Nem jó szülő az, aki hétvégente bulizni jár” – mondja az egyedülálló anyuka

Egy anyuka az interneten ment neki azoknak az egyedülálló szülőknek, akik szórakozni járnak hétvégente.

Paula Winchester állítólag már több mint két éve nem tette be a lábát egy szórakozóhelyre. Azóta, amióta felelős anyukának tartja magát, pontosabban amióta azt gondolja, hogy felelős anyuka nem járhat el szórakozni.

Nézeteit nem fél megosztani az internet népével sem: azt mondja, a jó szülő nem rúg ki a hámból hétvégente, mert az felelőtlenség, és másnaposan különben sem lehetünk gyerekünk mellett. Bírálta az egyedülálló anyukákat, akik szombatonként szórakozóhelyeken próbálnak apukát fogni, vagy tulajdonképpen bárkit, aki néha szeretne kicsit lazítani.

A négyéves Leah anyukája ehelyett inkább önkéntes munkát végez, ha pedig a kislány az apukájával van, hamar lefekszik, hogy újult erővel nézzen az anyaság elébe. Mert “mikor Leah az apjánál van, az nem alkalom arra, hogy alkoholt igyak. Az a nap nem az én szabadnapom, hanem Leah napja az apukájával” – mondja a rendkívül szimpatikus asszony.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top